Reviews over Pretparken

  Geen corona maatregelen?

  Review over Sybrandys Speelpark

  Het was vandaag veel te druk ik het park alsof er geen corona meer bestaat...

  Zwakke punten
  Te druk

  Dierenbeulen!!!!

  Review over Toverland

  Dit park schiet duiven af die in het park zitten!! Vermoorden onschuldige dieren met een familie!! Goed voorbeeld voor onze kinderen!!! Toverland ziet ons nooit meer!!!

  Sterke punten
  Dure entree kaartjes

  Zwakke punten
  Duur eten

  Duinrel

  Review over Duinrell

  Wat een leuk familiedagje zou moeten zijn is niet zo gelopen als we verwacht hadden. Er wordt veel reclame gemaakt voor Duinrel. Dus de verwachting was hoog.

  Bij aankomst moesten de kinderen natuurlijk op de toilet. Bij de ingang was het toilet maar die was om 10.oo uur 'smorgens al erg vies. Later zagen we dat alle toiletten erg vuil waren. Overal op het park. Daar ga je echt niet op de bril zitten. Ook bij de restaurants. Er hangen schoonmaaklijsten maar die worden enkel ingevuld. Er wordt niet echt schoongemaakt. Ook hangt er op het park een vieze riool lucht.

  Verder is het personeel zeer onvriendelijk. soms zelfs tegen het a-sociale aan. Hier gaan wij echt niet meer naar toe.

  Sterke punten
  Leuke attracties

  Zwakke punten
  Vies, stinkend park met onvriendelijk personeel.

  Zeer slechte beveiliging en mensen die bij de attracties staan vandaag 6 juni is mijn zoontje met school naar drievliet geweest waar de meneer die bij de attractie met kanker tegen hem ging schelden omdat hij snoepjes gooide vervolgen's beveiliging erbij

  Review over Drievliet

  Slecht personeel kunnen niet met kinderen om gaan die horen daar niet thuis even goed als de beveiliging personeel scheld met kanker tegen een jongen van 11 en de beveiliging die even zijn arm om draai en even op hem ga liggen waar gaat het heen denk dat ik overweeg om aangifte te doen als jullie hier geen actie in ga nemen drievliet dit issue bij mij te ver gegaan.

  Sterke punten
  Super slechte attractiepark

  Verschrikkelijk

  Review over Mini Efteling

  Wij hebben de mini-Efteling 5-11-2016 bezocht en zijn niet erg positief. Wij hadden twee kleintje bij, maar ik kan de mini-Efteling qua veiligheid dan alleen afraden. In de tuin liggen allerlei bouwmaterialen en verlengsnoeren die voor de kinderen bereikbaar waren. De glijbaan zat los en gelukkig is niets gebeurd omdat de oplettende moeder dit zag. Tijdens de toneelvoorstellingen zit je in ruimtes afgehangen met gordijnen (brandveiligheid) en moest je daarna een smalle trap op waar aan 1 kant geen leuning zat en je zo naar beneden kon vallen. Als BHV-er ben ik met de 2 kleintjes gelijk maar naar buiten gegaan, als daar iets gebeurd, kom je er niet uit en met electra etc. was alles maar slecht geregeld. Er was een toilet voor dames en heren, zonder wc-papier of kraantje om je handen te wassen.
  E.e.a. was leuk nagebouwd, maar er wordt geen onderhoud gepleegd, het zag er allemaal ook vies uit en zat onder de natte bladeren. Het restaurant gedeelte in de tuin was zo'n puinhoop dat wij de koffie etc. maar hebben laten zitten en naar huis zijn gegaan.
  Wij hebben de directie hierop aangesproken, maar zij wilden nergens op in gaan. Ik hoop dat ik met dit verhaal andere mensen deze negatieve (en gevaarlijke) ervaring kan besparen.

  Sterke punten
  Een en ander was mooi nagebouwd.

  Zwakke punten
  Onderhoud, veiligheid, hygiëne

  Best tevreden

  Review over KidZcity

  Het is een prachtig mooi kinderspeelhal voor het slechte weer. Voor ieder wat wils in elke leeftijdscatagorie tot 0 tot 10/12 jaar.

  Sterke punten
  De ruimte en het onderscheidt voor de wat jongere en oudere kinderen.

  Zwakke punten
  Als je met wat oudere kinderen bent, moet je ook de volle pond intree geld betalen, terwijl je vaak alleen de wacht houdt. Dit vind ik dan relatief gezien teveel geld.

  Niet te geloven

  Review over Drievliet

  Niet te geloven

  Zwakke punten
  Vandaag met mijn dochter en haar kids naar Drievliet gegaan. Bij de kassa alles vriendelijk. Maar bij de ingang controle stukken minder vriendelijk.
  De lengte van mijn kleindochter van 4 jaar is onder de meter, wat inhoud dat ze gratis naar binnen mag. Nou dat was nog een heel groot probleem. Volgens haar was ze langer dan een meter. Eerst meten bij de ingang , en toen kwamen er opeens overal mensen vandaag , toen moesten we naar een ander meet apparaat waar mijn kleindochter tegen de muur moest staan en later weer anders moest staan. Nogmaals ze is 4 jaar. De Gestapo van drievliet kwam steeds op een andere meeting uit, en let op nog steeds met zijn vieren tegen een meisje van 4 jaar. Van je moet zo staan, nee ga eens anders staan. Ik werd zo boos dat ik vroeg of ze wel helemaal spoorde en ben doorgelopen. Nu komt het , mijn kleindochter van 4 jaar mocht geen niet in een heleboel attracties omdat ze nog meter lang is. NOU DRIEVLIET BEDANKT OOK NAMENS MIJN KLEINDOCHTER VAN 4 JAAR DE ENTREE WAS WEER GEWELDIG. GA ZO DOOR

  11 euro entree voor volwassene

  Review over KidZcity

  Schandalig dat je als ouder ook 11 euro entree moet betalen! Wat een flauwe geldklopperij, zeg.

  Sterke punten
  Hartstikke leuk verder

  super

  Review over KidZcity

  de entree prijs van een tientje is het echt wel waard... leuke attracties (divers voor diverse leeftijden), attent en vriendelijk personeel (attractie dicht is ff vragen en er komt iemand), schappelijke horeca prijzen (van de koffie tot friet en broodjes), kluisjes voor de hele dag voor 50 cent (groot genoeg voor van alles en nog wat), maar vooral is alles erg schoon voor 5000 m² kindvriendelijke speelruimte... slechts één klein minpuntje kunnen ontdekken: de kinder-wc's hebben geen wc-bril... maar onze dag was zo top dat dat niks afdoet van de waardering... wij komen zeker nog terug..

  parkeergestapo

  Review over Koningin Juliana Toren

  Leuk park, beetje ouwe zooi en vergane glorie maar mijn zoontjes van 3 en 6 vonden het geweldig! Alleen jammer dat er pal voor de deur een puisterige kutpuber met een arrogante muil je wegstuurd zonder uitleg waarom. Zijn volwassen en communicatief wel vaardige collega op p2 legde uit wat het beleid is. Deze man kwam tenminste uit zn woorden. Uitleg sloeg wel nergens op maar dat terzijde. Die pukkel voor de deur moet maar snel vervangen worden door iemand die klanten wel te woord kan staan.

  Sterke punten
  Leuke oark

  Zwakke punten
  Parkeetnazi voor de deur, ouwe zooi, erg duur voor wat er geboden word, wc's te goor voor woorden.

  geen succes

  Review over Koningin Juliana Toren

  Het park is erg klein, waardoor de attracties te dicht op elkaar staan. De wachtrijen zijn veel te lang, 1+ uur. Ook lange rijen bij de wc's die vaak deels gesloten zijn om onduidelijke reden. Niet leuk als kindjes nodig moeten! Attracties zijn soms onveilig! O.a. Hoog reuzenrad met open bakjes..
  Teveel mensen in het kleine park, onveilige attracties met zeer lange rijen, Duur betalen voor parkeren. Vanaf 2 jaar betaal je €21,95 pp. Dat is dit park niet waard! Met AH zegels kan je voor dit geld in de Efteling zitten!

  Sterke punten
  Mini achtbaan is leuk voor kleintjes.

  Zwakke punten
  Zei boven

  achterstallig onderhoud

  Review over Dippie Doe

  Dippie Doe een hele leuke website over dit speel/atractiepark. Maar in werkelijkheid veel achterstallig onderhoud.Atracties waarvan de verlichting nauwelijks werk, blokken waar de kinderen mee kunnen spelen voor het grootste deel stuk zijn erg jammer. Maar mijn dochter heeft wel veel plezier gehad

  Sterke punten
  Eetgelegenheid

  Zwakke punten
  Weinig muziek bij de kermisachtige atracties.