Drievliet - 2 Reviews

Last updated: 18 juni 2019
Drievliet Logo

25% aanbevolen, 2 Reviews

  1. Drievliet
  2. Drievliet Reviews
  3. Schrijf ook een review over Drievliet

Drievliet

Dit pretpark is gelegen in Rijswijk, vlakbij Den Haag. Het park bestond vroeger uit een landgoed met een groot herenhuis. In 1938 werd het herenhuis een café met theetuin. Het landgoed werd in 1940 gekocht door Maatschappij Drievliet. Er werd in het grote herenhuis een restaurant gevestigd. In 1951 werd Drievliet verder uitgebreid met een speeltuin. Er kwamen door de jaren heen steeds meer attracties bij en het restaurant, theetuin, café met speeltuin veranderde steeds meer naar het pretpark Drievliet, zoals wij hem vandaag de dag kennen.

Het pretpark ligt in de buurt van drie vlieten. De Vliet naar Leiden, de Haagvliet en de Delftsevliet. Over de naam Drievliet hoefde men dan ook niet lang na te denken.

Drievliet Details

Hits: 654

URL: http://www.drievliet.nl/

Categorieën: Pretparken Zuid-Holland

Reviews: 2


Drievliet reviews (2):

Drievliet - Zeer slechte beveiliging en mensen die bij de attr

0

Review:
Slecht personeel kunnen niet met kinderen om gaan die horen daar niet thuis even goed als de beveiliging personeel scheld met kanker tegen een jongen van 11 en de beveiliging die even zijn arm om draai en even op hem ga liggen waar gaat het heen denk dat ik overweeg om aangifte te doen als jullie hier geen actie in ga nemen drievliet dit issue bij mij te ver gegaan.

Sterke punten:
Super slechte attractiepark

Jamilia beveelt Drievliet NIET aan bij vrienden/bekenden

Drievliet - Niet te geloven

0

Review:
Niet te geloven

Zwakke punten:
Vandaag met mijn dochter en haar kids naar Drievliet gegaan. Bij de kassa alles vriendelijk. Maar bij de ingang controle stukken minder vriendelijk.
De lengte van mijn kleindochter van 4 jaar is onder de meter, wat inhoud dat ze gratis naar binnen mag. Nou dat was nog een heel groot probleem. Volgens haar was ze langer dan een meter. Eerst meten bij de ingang , en toen kwamen er opeens overal mensen vandaag , toen moesten we naar een ander meet apparaat waar mijn kleindochter tegen de muur moest staan en later weer anders moest staan. Nogmaals ze is 4 jaar. De Gestapo van drievliet kwam steeds op een andere meeting uit, en let op nog steeds met zijn vieren tegen een meisje van 4 jaar. Van je moet zo staan, nee ga eens anders staan. Ik werd zo boos dat ik vroeg of ze wel helemaal spoorde en ben doorgelopen. Nu komt het , mijn kleindochter van 4 jaar mocht geen niet in een heleboel attracties omdat ze nog meter lang is. NOU DRIEVLIET BEDANKT OOK NAMENS MIJN KLEINDOCHTER VAN 4 JAAR DE ENTREE WAS WEER GEWELDIG. GA ZO DOOR

Rob beveelt Drievliet NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Drievliet

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Drievliet aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Drievliet aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Drievliet


Andere websites in de categorie 'Pretparken Zuid-Holland'

Home » Pretparken Zuid-Holland » Drievliet