Verschrikkelijk

Wij hebben de mini-Efteling 5-11-2016 bezocht en zijn niet erg positief. Wij hadden twee kleintje bij, maar ik kan de mini-Efteling qua veiligheid dan alleen afraden. In de tuin liggen allerlei bouwmaterialen en verlengsnoeren die voor de kinderen bereikbaar waren. De glijbaan zat los en gelukkig is niets gebeurd omdat de oplettende moeder dit zag. Tijdens de toneelvoorstellingen zit je in ruimtes afgehangen met gordijnen (brandveiligheid) en moest je daarna een smalle trap op waar aan 1 kant geen leuning zat en je zo naar beneden kon vallen. Als BHV-er ben ik met de 2 kleintjes gelijk maar naar buiten gegaan, als daar iets gebeurd, kom je er niet uit en met electra etc. was alles maar slecht geregeld. Er was een toilet voor dames en heren, zonder wc-papier of kraantje om je handen te wassen.
E.e.a. was leuk nagebouwd, maar er wordt geen onderhoud gepleegd, het zag er allemaal ook vies uit en zat onder de natte bladeren. Het restaurant gedeelte in de tuin was zo'n puinhoop dat wij de koffie etc. maar hebben laten zitten en naar huis zijn gegaan.
Wij hebben de directie hierop aangesproken, maar zij wilden nergens op in gaan. Ik hoop dat ik met dit verhaal andere mensen deze negatieve (en gevaarlijke) ervaring kan besparen.

Sterke punten
Een en ander was mooi nagebouwd.

Zwakke punten
Onderhoud, veiligheid, hygiëne

Bezoek Mini Efteling Reviews over Mini Efteling

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Mini Efteling
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden