Mini Efteling - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 20 juni 2019
Mini Efteling Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Mini Efteling
  2. Mini Efteling Reviews
  3. Schrijf ook een review over Mini Efteling

Mini Efteling

Wat kunt u in de Mini Efteling verwachten? Wie de Mini Efteling bezoekt wordt rondgeleid langs alle attracties en voorstellingen. Onze gastheren zorgen ervoor dat u in 3 uur alles te zien krijgt. Tijdens deze rondleiding ziet u live voorstellingen, poppenshows, een klein speeltuintje en nog veel meer.

De Mini Efteling is leuk voor iedereen die van sprookjes houdt, maar we richten ons vooral op kinderen van 5 t/m 10 jaar. Speciaal voor kinderfeestjes hebben we diverse arrangementen (inclusief drinken met een Bommeltje en frietjes) en ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. We hebben zelfs al verschillende vrijgezellenfeestjes mogen ontvangen.

Mini Efteling Details

Hits: 483

URL: http://www.mini-efteling.nl/

Categorieën: Pretparken Noord-Brabant

Reviews: 1


Mini Efteling reviews (1):

Mini Efteling - Verschrikkelijk

0

Review:
Wij hebben de mini-Efteling 5-11-2016 bezocht en zijn niet erg positief. Wij hadden twee kleintje bij, maar ik kan de mini-Efteling qua veiligheid dan alleen afraden. In de tuin liggen allerlei bouwmaterialen en verlengsnoeren die voor de kinderen bereikbaar waren. De glijbaan zat los en gelukkig is niets gebeurd omdat de oplettende moeder dit zag. Tijdens de toneelvoorstellingen zit je in ruimtes afgehangen met gordijnen (brandveiligheid) en moest je daarna een smalle trap op waar aan 1 kant geen leuning zat en je zo naar beneden kon vallen. Als BHV-er ben ik met de 2 kleintjes gelijk maar naar buiten gegaan, als daar iets gebeurd, kom je er niet uit en met electra etc. was alles maar slecht geregeld. Er was een toilet voor dames en heren, zonder wc-papier of kraantje om je handen te wassen.
E.e.a. was leuk nagebouwd, maar er wordt geen onderhoud gepleegd, het zag er allemaal ook vies uit en zat onder de natte bladeren. Het restaurant gedeelte in de tuin was zo'n puinhoop dat wij de koffie etc. maar hebben laten zitten en naar huis zijn gegaan.
Wij hebben de directie hierop aangesproken, maar zij wilden nergens op in gaan. Ik hoop dat ik met dit verhaal andere mensen deze negatieve (en gevaarlijke) ervaring kan besparen.

Sterke punten:
Een en ander was mooi nagebouwd.

Zwakke punten:
Onderhoud, veiligheid, hygiëne

Langenberg beveelt Mini Efteling NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Mini Efteling

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Mini Efteling aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Mini Efteling aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Mini Efteling


Home » Pretparken Noord-Brabant » Mini Efteling