Nieuwe Pretparken

Pretparken

Aviodrome

Pretparken Flevoland

Luchtvaart-Themapark Aviodrome | Lelystad Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen. Attracties en vermaak voor het hele gezin!Lees verder »

Plopsaland Coevoorden

Pretparken Drenthe

Plopsaland Coevoorden: dit vierde plopsapark van Studio 100 is gevestigd in coevoorden naast de ingang van Center Parks. Het is het eerste Plopsapark van Nederland. De andere parken (Plopsaland de Panne,Plopsaland Coo, Plopsaland Hasselt) zijn gevestLees verder »

Sprookjeswonderland

Pretparken Noord-Holland

Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek wat wij te bieden hebben. Overtuig jezelf en kom ook langs en Beleef de Betovering! Lees verder »

Sybrandys Speelpark

Pretparken Friesland   •   1 Review

Sybrandy's Speelpark is een sinds 1964 bestaand kleinschalig attractiepark tussen Oudemirdum en Rijs in Zuidwest Friesland. Uren speelplezier voor weinig. Mooi weer, vrije dagen en vakanties. Voor de jongere kinderen is er niets leuker dan de vele bijLees verder »

Kameleondorp Terherne
Speelstad Oranje

Pretparken Drenthe

In het Drentse dorp Oranje staat het leukste overdekte attractiepark van Nederland. Ben je klaar voor eindeloos veel speelplezier? Er zijn tientallen attracties, speelattributen en toestellen, die garant staan voor urenlang overdekt spelen.Lees verder »

Verkeerspark Assen

Pretparken Drenthe

Even buiten Assen, naast het pijlsnelle TT Circuit, ligt Verkeerspark Assen. Daar leer je wat rijden is en hoe het verkeer werkt. Want jij bent de chauffeur, en Agent Bromsnor helpt je goed op weg! PretparkenLees verder »

Drouwenerzand

Pretparken Drenthe

Drouwenerzand: ook in 2014 het voordeligste pretpark van Europa! Vakantieparken in Nederland en EuropaLees verder »

Wonderwereld

Pretparken Groningen

In de bossen van Ter Apel vind je een wondere wereld vol spanning en avontuur. Beleef de fantastische sprookjeswereld van Greurt de Groninger reus, tante Beppie de heks en Zwammer het paddenstoelenmannetje. Wonderwereld biedt plezier voor jong en oudLees verder »

Kabouterland

Pretparken Drenthe

In het hart van het Drentse dorpje Exloo ligt Kabouterland. Een leuke dag uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten. Ga mee op avontuur! Dolend door een geheimzinnig konijnenholLees verder »

Het Arsenaal

Pretparken Zeeland

Het grootste piratenpark van Nederland! Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven! Het Arsenaal laat je zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de pLees verder »

Mini Mundi

Pretparken Zeeland

Mini Mundi: dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur! Ontdek Miniatuur Walcheren! Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, is geheel verlicht. Zo kun je het miniatuurpark goed zien. Het miniatuurpark heeft verlaagde wandelpaden en de exacLees verder »

De Waarbeek

Pretparken Overijssel

De Waarbeek is weer geopend! Wie kent het niet van vroeger? Het gezelligste pretpark van Twente, De Waarbeek. In de bossen tussen Enschede en Hengelo ligt dit nostalgische familiepretpark. Attracties uit het verleden, voldoen aan de meest moderneLees verder »

Duinen Zathe

Pretparken Friesland

Welkom bij attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Een fraai en overzichtelijk pretpark met vermaak voor het hele gezin; gelegen op het punt waar Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen.Lees verder »

Familiepark Nienoord

Pretparken Groningen

Met de hele familie kan je de hele dag springen, glijden en rennen in de grote speeltuin met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens! Kom kijken naar alle bijzondere dieren in de kinderboerderij en vergeet niet het ritje in de tLees verder »

Mini Efteling

Pretparken Noord-Brabant   •   1 Review

Wat kunt u in de Mini Efteling verwachten? Wie de Mini Efteling bezoekt wordt rondgeleid langs alle attracties en voorstellingen. Onze gastheren zorgen ervoor dat u in 3 uur alles te zien krijgt. Tijdens deze rondleiding ziet u live voorstellingen, pLees verder »

Hoge Boekel

Pretparken Overijssel

Speelpark het Hoge Boekel: het gezellig(st)e speelpark voor het hele gezin. Van oudsher een begrip in de wijde omgeving, van jaar tot jaar vernieuwend en nog steeds enorm gezellig. Het \"Hoge Boekel\" biedt een hele dag volop plezier voor kinderen van Lees verder »

Valdeludo

Pretparken Limburg

Valdeludo: het avonturenpark van Limburg! Leef je uit bij Valdeludo! Valdeludo is het speelparadijs van Limburg. Je kunt ouderwets buiten spelen, er zijn stoere attracties en er is volop avontuur!Lees verder »

Sprookjeshof

Pretparken Drenthe

Welkom bij Attractiepark Sprookjeshof Zuidlaren. Het leukste uitje van Drenthe Lees verder »

Flevonice

Pretparken Flevoland

Flevonice | Sports & Fun park voor het hele gezin Flevonice de locatie voor verzorgde, leuke en sportieve bijeenkomsten. Schaatsen, Driftkarten of Obstacle run, gezellig dagje uit!Lees verder »

Netl de Wildste Tuin

Pretparken Flevoland

Welkom bij Netl de Wildste Tuin | Netl de Wildste Tuin Welkom bij Netl de Wildste Tuin, een natuurspeeltuin voor lichaam en geest. Wat dat is? Voel je welkom om dat te ontdekken, met ons. Ontrafel op deze website alvast wat dromen die Lees verder »

Hof van Eckberge
Schateiland Zeumeren
Sprookjesbos
Mini Haven

Pretparken Limburg

Minihaven - Home Minihaven, kinderen die zelf kapitein zijn op hun eigen schip.Lees verder »


VergelijkPretparken.nl

Op VergelijkPretparken.nl lees je reviews over alle pretparken van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw pretpark ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Pretparken