Welkom in het grootste indoor attractiepark van de randstad! Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot 12 jaar en hun ouders. Bij KidZcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen. Deze attracties zijn verspreid over 5000 m2! Klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. Het kan allemaal in KidZcity! Veilig en hygiënisch. Daar zorgen ze in KidZcity wel voor!

KidZcity Reviews

  Best tevreden

  Het is een prachtig mooi kinderspeelhal voor het slechte weer. Voor ieder wat wils in elke leeftijdscatagorie tot 0 tot 10/12 jaar.

  Sterke punten
  De ruimte en het onderscheidt voor de wat jongere en oudere kinderen.

  Zwakke punten
  Als je met wat oudere kinderen bent, moet je ook de volle pond intree geld betalen, terwijl je vaak alleen de wacht houdt. Dit vind ik dan relatief gezien teveel geld.

  11 euro entree voor volwassene

  Schandalig dat je als ouder ook 11 euro entree moet betalen! Wat een flauwe geldklopperij, zeg.

  Sterke punten
  Hartstikke leuk verder

  super

  de entree prijs van een tientje is het echt wel waard... leuke attracties (divers voor diverse leeftijden), attent en vriendelijk personeel (attractie dicht is ff vragen en er komt iemand), schappelijke horeca prijzen (van de koffie tot friet en broodjes), kluisjes voor de hele dag voor 50 cent (groot genoeg voor van alles en nog wat), maar vooral is alles erg schoon voor 5000 m² kindvriendelijke speelruimte... slechts één klein minpuntje kunnen ontdekken: de kinder-wc's hebben geen wc-bril... maar onze dag was zo top dat dat niks afdoet van de waardering... wij komen zeker nog terug..

Bezoek KidZcity

Schrijf een review