Pretparken Zuid-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Duinrell

Duinrell

Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Winter, lente, zomer en herfst. Het Attractiepark Duinrell (5 april - 26 okt 2014), het Tikibad (hele jaar door), het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. En dat alles op één terrein!
Lees verder »

Bezoek Duinrell

2

Reviews en Ervaringen over Drievliet

Drievliet

Dit pretpark is gelegen in Rijswijk, vlakbij Den Haag. Het park bestond vroeger uit een landgoed met een groot herenhuis. In 1938 werd het herenhuis een café met theetuin. Het landgoed werd in 1940 gekocht door Maatschappij Drievliet. Er werd in het grote herenhuis een restaurant gevestigd. In 1951 werd Drievliet verder uitgebreid met een speeltuin. Er kwamen door de jaren heen steeds meer attracties bij en het restaurant, theetuin, café met speeltuin veranderde steeds meer naar het pretpark Drievliet, zoals wij hem vandaag de dag kennen.

Het pretpark ligt in de buurt van drie vlieten. De V
Lees verder »

Bezoek Drievliet

3

Reviews en Ervaringen over Archeon

Archeon

Home | Archeon

Archeon
Lees verder »

Bezoek Archeon

4

Reviews en Ervaringen over Bubbel Jungle

Bubbel Jungle

Speelparadijs de Bubbeljungle - Bubbel Jungle

Welkom op de website van het leukste kinderspeelparadijs in Leiderdorp en omstreken. Bekijk onze openingstijden & we zien je snel in ons speelparadijs!
Lees verder »

Bezoek Bubbel Jungle

5

Reviews en Ervaringen over Indoor Pretpark

Indoor Pretpark

403 Forbidden


Lees verder »

Bezoek Indoor Pretpark

6

Reviews en Ervaringen over Linnaeushof

Linnaeushof

Linnaeushof heeft meer dan driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, trampoline-& luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair is het elf meter hoge Piratennest en het Pioniersdorp is een feest om in te spelen. Waterspeeltuin “De Oase” biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Deze grote variëteit aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor klein en groot. Zo is er een afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin w
Lees verder »

Bezoek Linnaeushof

7

Reviews en Ervaringen over Madurodam

Madurodam

Madurodam is officieel geopend op 2 juli 1952. Voor een attractiepark heeft het een verrassende geschiedenis: het is opgericht enerzijds als oorlogsmonument, anderzijds als charitatieve stichting.
Lees verder »

Bezoek Madurodam

8

Reviews en Ervaringen over Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam | Dagje Rotterdam In Miniatuur | Grootste Overdekte Miniatuurwereld Van De Benelux


Lees verder »

Bezoek Miniworld Rotterdam

9

Reviews en Ervaringen over Plaswijckpark

Plaswijckpark

Al sinds 1923 is Plaswijckpark gevestigd in Hillegersberg-Schiebroek. De Rotterdamse horeca-ondernemer C. N. A. Loos, die Plaswijckpark oprichtte, was een pionier in de recreatiesector. In 1922 begon hij met de aanleg van zijn nieuwe, grootschalige recreatieproject langs de Bergse Achterplas: het Plaswijckpark.

Anno 2013 heeft Plaswijckpark een mooie grote binnenspeeltuin kunnen toevoegen aan haar attractie-aanbod, waardoor het park nu ook in de winterperiode en met slecht weer aantrekkelijk is. Plaswijckpark heeft dit mede kunnen realiseren door een eenmalige investeringssubsidie vanuit de
Lees verder »

Bezoek Plaswijckpark