Pretparken Zeeland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Het Arsenaal

Het Arsenaal

Het grootste piratenpark van Nederland! Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven! Het Arsenaal laat je zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten.

Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip, hij neemt je mee op avontuur door de piratenwereld in ‘A Pirates Adventure’. En je beleeft een schitterende piratenshow, waar je wordt voorbereid op het piratenleven. Doorsta jij de test? Dan ga je als piraat op avontuur.
Lees verder »

Bezoek Het Arsenaal

2

Reviews en Ervaringen over Mini Mundi

Mini Mundi

Mini Mundi: dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur! Ontdek Miniatuur Walcheren! Het miniatuurpark, ook wel klein walcheren genoemd, is geheel verlicht. Zo kun je het miniatuurpark goed zien. Het miniatuurpark heeft verlaagde wandelpaden en de exacte contouren van Walcheren. De maquettes, schaal 1 op 20, laten veel monumentale gebouwen van Walcheren zien. Van het stadhuis en de Lange Jan van Middelburg tot de boulevard van Vlissingen.
Lees verder »

Bezoek Mini Mundi

3

Reviews en Ervaringen over Neeltje Jans

Neeltje Jans

Een dagje naar hét leukste waterpark van Nederland? Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! Deltapark Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur.

Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties. U kunt ook aan boord van de rondvaartboot voor slechts € 2,- p.p. om vanaf het water de Deltawerken te bekijken. Kortom, maak een dagje vrij en kom met familie en/of vrienden naar Deltapark Neeltje Jans! Neem hier een kijkje op ons park. Wij heten u v
Lees verder »

Bezoek Neeltje Jans

4

Reviews en Ervaringen over Toversluis

Toversluis

Welkom - Toversluis Family Fun Parc

Toversluis is hét overdekte recreatiecentrum in Zeeuws-Vlaanderen en de grensstreek met activiteiten voor jong en oud. Toversluis, je bent er kind aan huis.
Lees verder »

Bezoek Toversluis