Pretparken Overijssel

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli is ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk, betaalbaar en heeft nauwelijks wachttijden! Kom en geniet van o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, binnenspeeltuin en nog veel meer...

Kom ook spelen op onze 18-holes piraten midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’. De baan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen gratis een potje golfen. De baan van Kapitein Midget is geschikt voor jong en oud. Sla jij ook een hole in one? Misschien win jij
Lees verder »

Bezoek Amusementspark Tivoli

2

Reviews en Ervaringen over Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen

Ontdek Slagharen en geniet van ruim 40 attracties, shows en parades. Blijven slapen kan natuurlijk ook in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.
Lees verder »

Bezoek Attractiepark Slagharen

3

Reviews en Ervaringen over Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen op je te wachten. Beleef samen spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen of zet de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen! Avonturenpark Hellendoorn is compact, overzichtelijk en je hoeft bijna nooit te wachten voor je in de attracties kunt!

Op dit moment is Avonturenpark gesloten. Op vrijdag 18 april 2014 opent het park haar poorten weer voor een nieuw seizoen vol avontuur.
Lees verder »

Bezoek Avonturenpark Hellendoorn

4

Reviews en Ervaringen over De Waarbeek

De Waarbeek

De Waarbeek is weer geopend! Wie kent het niet van vroeger? Het gezelligste pretpark van Twente, De Waarbeek. In de bossen tussen Enschede en Hengelo ligt dit nostalgische familiepretpark.

Attracties uit het verleden, voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken De Waarbeek tot speelparadijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven kinderen met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit!
Lees verder »

Bezoek De Waarbeek

5

Reviews en Ervaringen over Hoge Boekel

Hoge Boekel

Speelpark het Hoge Boekel: het gezellig(st)e speelpark voor het hele gezin. Van oudsher een begrip in de wijde omgeving, van jaar tot jaar vernieuwend en nog steeds enorm gezellig. Het "Hoge Boekel" biedt een hele dag volop plezier voor kinderen van 2 tot 12 jaar, met prachtige "oude" speeltoestellen en "flitsende" nieuwe attracties.
Lees verder »

Bezoek Hoge Boekel

6

Reviews en Ervaringen over PonyPark City

PonyPark City

PonyparkCity, Vakantiepark met 300 shetland pony's

Vakantiepark met 300 Pony`s. Bij elk vakantiehuisje een eigen Shetland pony. ✅ De avontuurleukste vakantie ✅ Heel veel speelplezier ✅ Boek direct online
Lees verder »

Bezoek PonyPark City

7

Reviews en Ervaringen over Preston Palace

Preston Palace

Preston Palace is een uniek hotel en uitgaanscentrum gelegen in Almelo met vele faciliteiten onder één dak. Dankzij het all-in concept onbezorgd genieten!
Lees verder »

Bezoek Preston Palace