Pretparken Noord-Holland

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over De Goudvis

De Goudvis

Attractiepark De Goudvis | Gewoon de leukste!

Met een enorme buitenspeeltuin, drie grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras kun je bij Attractiepark De Goudvis met elk weer terecht.
Lees verder »

Bezoek De Goudvis

2

Reviews en Ervaringen over Holle Bolle Boom

Holle Bolle Boom

Home


Lees verder »

Bezoek Holle Bolle Boom

3

Reviews en Ervaringen over Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Al 89 jaar is het een paradijs voor kinderen die van 'gewoon lekker spelen' houden. Jaarlijks verwelkomt het park heel veel kinderen die zich hier kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor de volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.
Lees verder »

Bezoek Speelpark Oud Valkeveen

4

Reviews en Ervaringen over Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland is het ideale uitstapje voor gezinnen en (groot)ouders met kinderen. Kijk gerust eens rond op onze website en ontdek wat wij te bieden hebben. Overtuig jezelf en kom ook langs en Beleef de Betovering!

Lees verder »

Bezoek Sprookjeswonderland

5

Reviews en Ervaringen over The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts en een achtbaan, een unieke, spannende 'walkthrough' show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is ook erg grappig en soms een beetje eng.

The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het is een tour van 80 minuten door de Amsterdam’s donkere geschiedenis. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 à 15 minuten.
Lees verder »

Bezoek The Amsterdam Dungeon