Pretparken Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over De Efteling

De Efteling

De Efteling werd op 31 mei 1952 officieel geopend. Met name Pieck zorgde voor de feeërieke sfeer die de Efteling kenmerkt. Deze wordt tot op de dag van vandaag gekoesterd en bewaakt.

In de decennia die volgden, groeide ‘de Efteling’ uit tot ‘de Wereld van de Efteling’. De sprookjesachtige wereld van de Efteling is niet alleen terug te vinden in het attractiepark maar komt ook tot uiting in de bijeenkomsten en evenementen voor de zakelijke markt. Bovendien produceert de Efteling eigen televisieseries en -programma's zoals Sprookjesboom, Sprookjes en TiTaTovenaar.
Lees verder »

Bezoek De Efteling

2

Reviews en Ervaringen over Dippie Doe

Dippie Doe

Welkom bij DippieDoe! Beleef een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 50 leuke attracties voor alle kinderen t/m 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of speelhaven. Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils.
Lees verder »

Bezoek Dippie Doe

3

Reviews en Ervaringen over Mini Efteling

Mini Efteling

Wat kunt u in de Mini Efteling verwachten? Wie de Mini Efteling bezoekt wordt rondgeleid langs alle attracties en voorstellingen. Onze gastheren zorgen ervoor dat u in 3 uur alles te zien krijgt. Tijdens deze rondleiding ziet u live voorstellingen, poppenshows, een klein speeltuintje en nog veel meer.

De Mini Efteling is leuk voor iedereen die van sprookjes houdt, maar we richten ons vooral op kinderen van 5 t/m 10 jaar. Speciaal voor kinderfeestjes hebben we diverse arrangementen (inclusief drinken met een Bommeltje en frietjes) en ook scholen en verenigingen kunnen bij ons terecht. We heb
Lees verder »

Bezoek Mini Efteling

4

Reviews en Ervaringen over Aquabest

Aquabest

Welkom op de website van Aquabest • Welkom op de website van Aquabest

Aquabest - Goed-Beter-Aquabest - Het Water, Speel- en Funpark van Brabant
Lees verder »

Bezoek Aquabest

5

Reviews en Ervaringen over Beekse Bergen

Beekse Bergen

Beekse Bergen is het Afrikaanse hart van Brabant. Kies voor een safari tussen 1.250 dieren, vind een beestachtige vakantieaanbieding, beleef een dagje uit met tientallen (water)attracties of vier feest in het Event Center.
Lees verder »

Bezoek Beekse Bergen

6

Reviews en Ervaringen over Billybird Park Hemelrijk

Billybird Park Hemelrijk

Welkom bij BillyBird! Binnen en buiten plezier voor iedereen. Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeestje of een gezellige familiedag!

Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen verschillende binnen en buiten attracties, waaronder de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Ook vindt u bij BillyBird een uitgestrekt survivalgebied met daarin een
Lees verder »

Bezoek Billybird Park Hemelrijk

7

Reviews en Ervaringen over Cable Park Aquabest

Cable Park Aquabest

Wakeboarden, waterskiën en suppen bij Cablepark Aquabest | Wakeboardbaan

De locatie voor waterskiën, wakeboarden en suppen. Ook voor feesten is de wakeboardbaan Cablepark Aquabest het juiste adres ✓ wakeboarden ✓ waterskiën ✓ suppen
Lees verder »

Bezoek Cable Park Aquabest

8

Reviews en Ervaringen over Efteling

Efteling

Wereld vol Wonderen - Efteling

Efteling: een attractiepark met nieuwe, spannende attracties en sprookjes voor het leukste dagje uit! Koop online tickets met korting voor pretpark Efteling.
Lees verder »

Bezoek Efteling

9

Reviews en Ervaringen over Kids Wonderland

Kids Wonderland

Kids Wonderland


Lees verder »

Bezoek Kids Wonderland

10

Reviews en Ervaringen over Klimrijk Brabant

Klimrijk Brabant

Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar Klimrijk Brabant! In dit ecologische klimbos beleef je een echt outdoor avontuur. Waan je op loopbruggen, zwier van boom naar boom en voel de adrenaline door je lichaam razen. Wie durft?
Lees verder »

Bezoek Klimrijk Brabant

11

Reviews en Ervaringen over Splesj

Splesj

Splesj, het leukste waterspeelpark van Nederland en België. Een dag Splesj is een dag ongekend veel waterpret! Hier roetsj je onbeperkt, zo vaak als je wilt, van spectaculaire glijbanen als de Super Crater, Wildwater River Ride, de Sidewinder, Kamikaze, Waverider, Booster of Anaconda.
Lees verder »

Bezoek Splesj