Pretparken Limburg

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over De Valkenier

De Valkenier

Pretpark De Valkenier is een echt familiepark. Wij richten ons op families: kinderen, ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms, De Valkenier is voor iedereen. Alle attracties zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ouders en opa’s en oma’s kunnen dus gewoon gezellig mee in de attracties.

Pretpark De Valkenier wordt gerund door een familie, inmiddels al vier generaties lang. Samen met een hecht team van medewerkers doen wij er alles aan om van uw bezoek aan De Valkenier een goot succes te maken. Een dagje uit waar uw kinderen of kleinkinderen nog lang over zullen napraten.
Lees verder »

Bezoek De Valkenier

2

Reviews en Ervaringen over Toverland

Toverland

In vergelijking met andere pretparken in Nederland is Toverland een vrij jong pretpark. In 2011 had deze zijn 10 jarig jubileum. Zo’n jubileum vraagt natuurlijk om meer. Toverland heeft sinds 2011 een nieuw logo, website en huisstijl. Daarnaast heeft de eerste indoorhal een make-over gehad en is het restaurant de Kroon en de entreehal onder handen genomen.

Omdat Toverland zowel een binnen als buitendeel heeft, is het zelfs met slecht weer de moeite waard om het pretpark te bezoeken. Toverland is het hele jaar van 10.00 tot 18.00 geopend. Tijdens de winterperiode van 1 november 2011 t/m 31 m
Lees verder »

Bezoek Toverland

3

Reviews en Ervaringen over Valdeludo

Valdeludo

Valdeludo: het avonturenpark van Limburg!

Leef je uit bij Valdeludo! Valdeludo is het speelparadijs van Limburg. Je kunt ouderwets buiten spelen, er zijn stoere attracties en er is volop avontuur!
Lees verder »

Bezoek Valdeludo

4

Reviews en Ervaringen over Wereldtuinen Mondo Verde

Wereldtuinen Mondo Verde

De Wereldtuinen van Mondo Verde zijn uniek voor Europa. Hier bezoekt u de mooiste plekjes van de wereld ... in één dag! En onderweg geniet u van de mooiste bloemen en meeste bijzondere planten.

Weten jullie dat Mondo Verde het leukste pretpark in de buitenlucht is voor kinderen? Er zijn super veel attracties waar je op kunt spelen, rennen, klimmen en ravotten. Dus leef je uit op de attracties, waaronder veel speeltuinen, klimrekken, achtbaan, een echte botsauto's, torenhoge klimtorens, een klimvulkaan, een supergroot springkussen, een stoer houten touwvlot, spannende rotspaden, een megasup
Lees verder »

Bezoek Wereldtuinen Mondo Verde