Complete Lijst met Pretparken

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Aviodrome

(50% aanbevolen)

Aviodrome

Luchtvaart-Themapark Aviodrome | Lelystad

Aviodrome vertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse luchtvaart en laat deze veranderen in unieke avonturen. Attracties en vermaak voor het hele gezin!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aardbeienland

(50% aanbevolen)

Aardbeienland
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Amusementspark Tivoli

(50% aanbevolen)

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli is ’t leukste pretpark voor kids vanaf 2 jaar! Het park is veilig, kindvriendelijk, overzichtelijk, betaalbaar en heeft nauwelijks wachttijden! Kom en geniet van o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, binnenspeeltuin en nog veel meer...

Kom ook spelen op onze 18-holes piraten midgetgolfbaan ‘Kapitein Midget’. De baan is onderdeel van het park en alle bezoekers mogen gratis een potje golfen. De baan van Kapitein Midget is geschikt voor jong en oud. Sla jij ook een hole in one? Misschien win jij dan wel een leuke piratenprijs!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Aquabest

(50% aanbevolen)

Aquabest

Welkom op de website van Aquabest • Welkom op de website van Aquabest

Aquabest - Goed-Beter-Aquabest - Het Water, Speel- en Funpark van Brabant
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Archeon

(50% aanbevolen)

Archeon

Home | Archeon

Archeon
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Attractiepark Slagharen

(50% aanbevolen)

Attractiepark Slagharen

Ontdek Slagharen en geniet van ruim 40 attracties, shows en parades. Blijven slapen kan natuurlijk ook in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Avonturenpark Hellendoorn

(50% aanbevolen)

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en evenementen op je te wachten. Beleef samen spetterende waterpret in de twee wildwaterbanen of zet de wereld op z’n kop in één van de drie achtbanen! Avonturenpark Hellendoorn is compact, overzichtelijk en je hoeft bijna nooit te wachten voor je in de attracties kunt!

Op dit moment is Avonturenpark gesloten. Op vrijdag 18 april 2014 opent het park haar poorten weer voor een nieuw seizoen vol avontuur.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Beekse Bergen

(50% aanbevolen)

Beekse Bergen

Beekse Bergen is het Afrikaanse hart van Brabant. Kies voor een safari tussen 1.250 dieren, vind een beestachtige vakantieaanbieding, beleef een dagje uit met tientallen (water)attracties of vier feest in het Event Center.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Billybird Park Hemelrijk

(50% aanbevolen)

Billybird Park Hemelrijk

Welkom bij BillyBird! Binnen en buiten plezier voor iedereen. Weer of geen weer, bij BillyBird Park Hemelrijk zit u dankzij de combinatie van binnen- en buitenattracties altijd goed! Het park heeft voor ieder wat wils en is hierdoor bijzonder geschikt voor een actieve schoolreis, een spetterend kinderfeestje of een gezellige familiedag!

Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen verschillende binnen en buiten attracties, waaronder de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Ook vindt u bij BillyBird een uitgestrekt survivalgebied met daarin een spannend touwenparcours, de klimberg Hemelaya en de bootjesglijbaan Splash. Een van de absolute hoogtepunten in het park is toch wel de familie-achtbaan. Stap in en geniet van het overweldigende uitzicht terwijl u razendsnel door het park wordt gelanceerd!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bubbel Jungle

(50% aanbevolen)

Bubbel Jungle

Speelparadijs de Bubbeljungle - Bubbel Jungle

Welkom op de website van het leukste kinderspeelparadijs in Leiderdorp en omstreken. Bekijk onze openingstijden & we zien je snel in ons speelparadijs!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Cable Park Aquabest

(50% aanbevolen)

Cable Park Aquabest

Wakeboarden, waterskiën en suppen bij Cablepark Aquabest | Wakeboardbaan

De locatie voor waterskiën, wakeboarden en suppen. Ook voor feesten is de wakeboardbaan Cablepark Aquabest het juiste adres ✓ wakeboarden ✓ waterskiën ✓ suppen
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Efteling

(50% aanbevolen)

De Efteling

De Efteling werd op 31 mei 1952 officieel geopend. Met name Pieck zorgde voor de feeërieke sfeer die de Efteling kenmerkt. Deze wordt tot op de dag van vandaag gekoesterd en bewaakt.

In de decennia die volgden, groeide ‘de Efteling’ uit tot ‘de Wereld van de Efteling’. De sprookjesachtige wereld van de Efteling is niet alleen terug te vinden in het attractiepark maar komt ook tot uiting in de bijeenkomsten en evenementen voor de zakelijke markt. Bovendien produceert de Efteling eigen televisieseries en -programma's zoals Sprookjesboom, Sprookjes en TiTaTovenaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Goudvis

(50% aanbevolen)

De Goudvis

Attractiepark De Goudvis | Gewoon de leukste!

Met een enorme buitenspeeltuin, drie grote overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras kun je bij Attractiepark De Goudvis met elk weer terecht.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Valkenier

(50% aanbevolen)

De Valkenier

Pretpark De Valkenier is een echt familiepark. Wij richten ons op families: kinderen, ouders, opa’s en oma’s, tantes en ooms, De Valkenier is voor iedereen. Alle attracties zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Ouders en opa’s en oma’s kunnen dus gewoon gezellig mee in de attracties.

Pretpark De Valkenier wordt gerund door een familie, inmiddels al vier generaties lang. Samen met een hecht team van medewerkers doen wij er alles aan om van uw bezoek aan De Valkenier een goot succes te maken. Een dagje uit waar uw kinderen of kleinkinderen nog lang over zullen napraten.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over De Waarbeek

(50% aanbevolen)

De Waarbeek

De Waarbeek is weer geopend! Wie kent het niet van vroeger? Het gezelligste pretpark van Twente, De Waarbeek. In de bossen tussen Enschede en Hengelo ligt dit nostalgische familiepretpark.

Attracties uit het verleden, voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken De Waarbeek tot speelparadijs voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven kinderen met hun ouders, opa's en oma's een geweldig dagje uit!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dippie Doe

(66.7% aanbevolen)

Dippie Doe

Welkom bij DippieDoe! Beleef een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten. Er zijn binnen en buiten meer dan 50 leuke attracties voor alle kinderen t/m 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de kleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of speelhaven. Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Drievliet

(25% aanbevolen)

Drievliet

Dit pretpark is gelegen in Rijswijk, vlakbij Den Haag. Het park bestond vroeger uit een landgoed met een groot herenhuis. In 1938 werd het herenhuis een café met theetuin. Het landgoed werd in 1940 gekocht door Maatschappij Drievliet. Er werd in het grote herenhuis een restaurant gevestigd. In 1951 werd Drievliet verder uitgebreid met een speeltuin. Er kwamen door de jaren heen steeds meer attracties bij en het restaurant, theetuin, café met speeltuin veranderde steeds meer naar het pretpark Drievliet, zoals wij hem vandaag de dag kennen.

Het pretpark ligt in de buurt van drie vlieten. De Vliet naar Leiden, de Haagvliet en de Delftsevliet. Over de naam Drievliet hoefde men dan ook niet lang na te denken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Drouwenerzand

(50% aanbevolen)

Drouwenerzand

Drouwenerzand: ook in 2014 het voordeligste pretpark van Europa!

Vakantieparken in Nederland en Europa
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Duinen Zathe

(50% aanbevolen)

Duinen Zathe

Welkom bij attractiepark Duinen Zathe in Appelscha. Een fraai en overzichtelijk pretpark met vermaak voor het hele gezin; gelegen op het punt waar Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Duinrell

(33.3% aanbevolen)

Duinrell

Duinrell biedt familieplezier, het hele jaar door. Winter, lente, zomer en herfst. Het Attractiepark Duinrell (5 april - 26 okt 2014), het Tikibad (hele jaar door), het vakantiepark en alle faciliteiten liggen midden in de prachtige natuur van het Duinrell-landgoed. Ieder seizoen wordt er gezorgd voor dat spetterende dagje uit, die veelzijdige vakantie en dat onvergetelijke feest of evenement. En dat alles op één terrein!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Efteling

(50% aanbevolen)

Efteling

Wereld vol Wonderen - Efteling

Efteling: een attractiepark met nieuwe, spannende attracties en sprookjes voor het leukste dagje uit! Koop online tickets met korting voor pretpark Efteling.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Familiepark Nienoord

(50% aanbevolen)

Familiepark Nienoord

Met de hele familie kan je de hele dag springen, glijden en rennen in de grote speeltuin met diverse glijbanen, klimkastelen, springkussens en draaimolens! Kom kijken naar alle bijzondere dieren in de kinderboerderij en vergeet niet het ritje in de trein te maken.

In de overdekte speelhal met onder andere een grote apenkooi kun je ook fijn spelen bij minder mooi weer. En voor de kleinsten is er de Ooievaarsstee. Dit overdekte speelhuis is speciaal ingericht voor onze jongste bezoekers!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Flevonice

(50% aanbevolen)

Flevonice

Flevonice | Sports & Fun park voor het hele gezin

Flevonice de locatie voor verzorgde, leuke en sportieve bijeenkomsten. Schaatsen, Driftkarten of Obstacle run, gezellig dagje uit!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Fun Valley

(50% aanbevolen)

Fun Valley

HOME


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Het Arsenaal

(50% aanbevolen)

Het Arsenaal

Het grootste piratenpark van Nederland! Van het bovendek tot in het donkere ruim, is in dit zeeroversnest aan het Vlissingse waterfront voor jong en oud van alles te beleven! Het Arsenaal laat je zien hoe het leven er aan toe ging in de tijd van de piraten.

Eerst maak je kennis met Kapitein Zwartbaard en zijn belevenissen aan boord van zijn schip, hij neemt je mee op avontuur door de piratenwereld in ‘A Pirates Adventure’. En je beleeft een schitterende piratenshow, waar je wordt voorbereid op het piratenleven. Doorsta jij de test? Dan ga je als piraat op avontuur.
Lees verder »